'Nog 8 weken doorzetten!' Shirtloze Rico Verhoeven groter dan ooit tevoren Nieuws
Nieuws

'Nog 8 weken doorzetten!' Shirtloze Rico Verhoeven groter dan ooit tevoren

'Nog 8 weken doorzetten!' Shirtloze Rico Verhoeven groter dan ooit tevoren

Rico Verhoeven staat op 4 november tegenover Tariq 'Cookie' Osaro tijdens Collision 6 en er wordt hard gewerkt weer op topniveau te komen.

Glory Kampioen Rico Verhoeven staat erom bekend zijn fans up to dat te houden van alles wat er rond hem gebeurt. Nu de weg is ingeslagen naar het gevecht tegen Tariq Osaro en Verhoeven hersteld is van een zware blessure en operatie, is hij tevreden met de progressie.

In een update zegt Verhoeven dat zijn lichaam groter is dan tevoren nu hij 125.5 kilo weegt. En dat hij zich gaat concentreren op zijn snelheid, het ziet er dus naar uit dat er een nieuwe versien van de topkickbokser in de ring zal komen te staan.

Alle ogen op Rico Verhoeven en Tariq Osaro

Inmiddels na het Glory 88 event gisteren in Parijs waar Badr Hari last minute afzegde zijn alle ogen voor de komende weken op Verhoeven en Osaro gericht. De fans kijken uit naar een groot gevecht, welke zij in Parijs misliepen doordat Badr Hari besloot uit begrijpelijke redenen niet te vechten.

Het heeft er alles van dat Verhoeven inzet op een nieuwe versie van zichzelf die nog effeciënter, zwaarder maar vooral als een speer door de Glory ring zal willen bewegen tegen de gevaarlijke Osaro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws