'Ballentrapper!' K-1 kickbokser onder vuur na vuil trucje’ Nieuws
Nieuws

'Ballentrapper!' K-1 kickbokser onder vuur na vuil trucje’

'Ballentrapper!' K-1 kickbokser onder vuur na vuil trucje’

Het wereldberoemde K-1-toernooi keerde onlangs terug naar de ringen van Japan. Een van de meest opmerkelijke en controversiële momenten van het toernooi deed zich voor tijdens de deelname van Sina Karimian, een gevierde kickbokser en kampioen.

Het incident vond plaats tijdens twee van zijn gevechten, die deel uitmaakten van een 8-man open gewicht Grand Prix toernooi. Karimian stond tegenover Claudio Istrate en Kerim Jemai, en wat er tijdens deze gevechten gebeurde, heeft de gemoederen verhit en tot felle discussies geleid.

Eerst trap in de ballen dan naar het hoofd

In beide gevechten trapte hij zijn tegenstanders eerst in de liesstreek, ogenschijnlijk om hen te immobiliseren, en volgde dat vervolgens op met een hoge trap naar het hoofd. Deze tactiek, die als onsportief en gevaarlijk wordt beschouwd, heeft tot verontwaardiging geleid onder de kijkers en commentatoren.

Veel fans en experts vragen zich af waarom Karimian niet uit het toernooi is gehaald na deze controversiële acties. De beslissing om hem te laten doorgaan heeft geleid tot woedende reacties en discussies over de integriteit van de sport. Uiteindelijk werd het toernooi gewonnen door de Chinees Liu Ce.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws