🎥 Sliploze Jiu-Jitsu dame die dief tussen dijen klemde schaamt zich! 'Droom positie' Nieuws
Nieuws

🎥 Sliploze Jiu-Jitsu dame die dief tussen dijen klemde schaamt zich! 'Droom positie'

🎥 Sliploze Jiu-Jitsu dame die dief tussen dijen klemde schaamt zich! 'Droom positie'

Een dief bevond zichzelf afgelopen week klem tussen de dijen van een Miss BumBum-model nadat hij op heterdaad betrapt was. Schoonheidskoningin Katisuka Glesse achtervolgde de dief vanuit een café en ging verder met haar achtervolging door de straten van Rio de Janeiro, Brazilië.

Tijdens het incident op 6 september testte het model en jiu-jitsu-vechter haar vaardigheden toen ze de crimineel te lijf ging. Ze slaagde erin hem met haar knieën te bedwingen, waardoor het gezicht van de dief tussen haar benen klem kwam te zitten - een positie waar veel mannen van gedroomd zouden hebben.

Het gevecht werd op video vastgelegd, waarbij duidelijk wordt dat de schoonheidskoningin geen ondergoed draagt. Aanvankelijk leek Katisuka te genieten van wat er gebeurde, maar al snel veranderde ze van gedachten. Ze werd gezien terwijl ze de man sloeg en stompte voordat ze zijn hoofd tussen haar dijen klemde.

Uitzicht was goed voor gepakte dief

In de beelden is te horen hoe ze tegen hem snauwt: "Waar zijn mijn spullen? Dat wil ik weten." Ze bleef hem een dief noemen en beschuldigde hem ervan zich te richten op onschuldige mensen die gewoon van een kopje koffie wilden genieten. Maar sommige voorbijgangers waren niet onder de indruk van haar acties.

Een van hen zei: "Houd je mond." Een ander lachte: "Spreek op. Het Miss BumBum-model was blijkbaar geschokt toen de beelden online begonnen te circuleren en deactiveerde haar Instagram-account.

Ze nam deel aan de Miss BumBum-wedstrijd van Brazilië in 2012, waar ze Alagoas State vertegenwoordigde, en ging later door met een succesvolle carrière als voedingsdeskundige en DJ.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws