Nate Diaz slaat keihard terug naar Jake Paul! 'Kom maar op dan' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz slaat keihard terug naar Jake Paul! 'Kom maar op dan'

Nate Diaz slaat keihard terug naar Jake Paul! 'Kom maar op dan'

Nate Diaz is het gezeur zat van Jake Paul die beweert dat de voormalige UFC-ster geen MMA-gevecht met hem aandurft en zelfs ontloopt, vandaag slaat Diaz hard terug.

In een simpele tweet zegt Naste Diaz dat Jake Paul zijn grote mond moet houden en als voorbeeld heeft hij een foto van hun bokswedstrijd geplaatst waarin is te zien hoe Jake in een wurghouding wordt genomen.

Nate Diaz slaat keihard terug naar Jake Paul! 'Kom maar op dan'

"Hier is je MMA-gevecht vecht bitch, je kunt het gemakkelijk maken, we kunnen boksen of vechten in MMA. Geen probleem, fuck jou en de PFL", zegt Nate Diaz. PFL is de organisatie waar Jake aandelen in heeft en zich opstelt als concurrent tegenover de UFC.

Ondertussen maken fans ruzie met elkaar onder de post van Diaz. Waar voorstanders van Diaz hem steunen en tegenstanders hilarische video's over het gevecht met Jake Paul, waarin Nate Diaz zwabberend door de ring ging voordat hij ten onder ging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws