Jake Paul ontwijkt gevecht met Nieky Holzken! 'Gaat liever rondje fietsen' Nieuws
Nieuws

Jake Paul ontwijkt gevecht met Nieky Holzken! 'Gaat liever rondje fietsen'

Jake Paul ontwijkt gevecht met Nieky Holzken! 'Gaat liever rondje fietsen'

Jake Paul is flink op de huid gezeten door voormalig Glory Kickboxing kampioen Nieky Holzken die de Amerikaan uitdaagde voor een gevecht terwijl deze in Nederland was. Holzken dreigde Jake Paul binnen 4 ronden knock-out te slaan.

Het begon allemaal toen Nieky Holzken, die bekend staat om zijn indrukwekkende vechtvaardigheden, Jake Paul uitdaagde voor een bokswedstrijd terwijl Paul zich in Nederland bevond. Holzken, zelfverzekerd van zijn kunnen, dreigde Jake Paul binnen slechts vier ronden knock-out te slaan.

Jake Paul op de racefiets met Jutta Leerdam

De uitdaging van Holzken zorgde voor opschudding in de vechtsportwereld en fans begonnen zich af te vragen of Paul de confrontatie zou aangaan. Echter, in plaats van de uitdaging van Holzken te accepteren, leek Jake Paul andere plannen te hebben.

Echter al moet Jake de uitdaging hebben gezien van Holzken blijkt hij liever een rondje te zijn gaan fietsen op de racefiets met zijn lieftallige vriendin de top-schaatster Jutta Leerdam.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws