Jake Paul beweert dat Nate Diaz MMA-gevecht ontwijkt uit angst! 'Legendestatus' Nieuws
Nieuws

Jake Paul beweert dat Nate Diaz MMA-gevecht ontwijkt uit angst! 'Legendestatus'

Jake Paul beweert dat Nate Diaz MMA-gevecht ontwijkt uit angst! 'Legendestatus'

Jake Paul beschuldigt Nate Diaz van ontwijken MMA-Gevecht uit angst om legendarische Status te verliezen las hij verslagen wordt door Paul.

De confrontatie tussen YouTuber-geschiedenis Jake Paul en voormalig UFC-vechter Nate Diaz heeft een verrassende wending genomen. Na de unanieme beslissingsoverwinning van Paul op Diaz aarzelde de jonge vechter niet om een uitdaging uit te breiden voor een MMA-gevecht.

Toch hebben recente ontwikkelingen een ander verhaal onthuld

Jake Paul, bekend om zijn uitgesproken karakter, hield zich niet in toen hij onthulde dat Diaz zijn lucratieve aanbod van $10 miljoen had afgewezen om de MMA-arena te betreden. Volgens Paul kwam de weigering voort uit Diaz's vrees voor de mogelijke gevolgen van een nederlaag in de MMA, met name het verlies van zijn legendarische status binnen de octagon.

"We zijn nu aan het brainstormen. Nate Diaz heeft het aanbod van $10 miljoen ontweken. Dus hij is niet de stoere vent die iedereen zei dat hij was omdat ik tegen hem wilde vechten in MMA. Hij accepteerde in de ring en vervolgens achter de schermen, weet je. We probeerden het te laten gebeuren en ermee door te gaan, maar tevergeefs", zei paul.

"Ik heb hem gewoon, weet je, in de boksring 'vernederd als een hond', het leek makkelijk, en als ik hem versla in MMA, neem ik zijn legendarische status over. Dus ik weet niet of hij dacht, oké, misschien is het risico hiervan niet goed genoeg voor de $10 miljoen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws