McGregor comeback tickets schokkend duur: 'duizenden euro's' Nieuws
Nieuws

McGregor comeback tickets schokkend duur: 'duizenden euro's'

McGregor comeback tickets schokkend duur: 'duizenden euro's'

Conor McGregor kan records breken met de astronomische ticketprijzen voor UFC 303 deze zouden tot duizenden euro's gaan kosten voor de fans.

De Ierse superster Conor McGregor staat op 29 juni weer in de octagon voor UFC 303. Zijn tegenstander is Michael Chandler en de verwachting is dat dit gevecht records zal breken. Niet alleen op sportief gebied, maar ook wat betreft de ticketprijzen.

UFC 303 VIP arrangementen tot wel €12.000 per ticket

In aanloop naar de officiële ticketverkoop op 26 april, heeft de UFC alvast informatie vrijgegeven over de exclusieve VIP arrangementen. Deze luxe pakketten, die via OnLocation worden aangeboden, lopen uiteen van $2.750 tot wel boven de $12.000 per ticket.

Wat krijg je voor je geld?

Voor de hoogste prijs krijg je een gegarandeerde plek op de eerste rang, exclusieve gastvrijheid in de arena, een gereserveerde stoel bij de weging, een receptie na de weging en een VIP entree tot de T-Mobile Arena. De goedkopere pakketten bieden soortgelijke extra's, maar dan met plaatsen op hogere ringen.

mcgregor chandler

Standaard UFC 303 tickets tussen €700 en €2.500

Hoewel de VIP arrangementen duizelingwekkende bedragen opleveren, zullen de standaard tickets voor UFC 303 naar verwachting tussen de $700 en $2.500 kosten. De definitieve ticketprijzen worden pas op 26 april bekendgemaakt.

McGregor kan eigen record verbreken met UFC 303 ticket verkoop

De volledige opbrengst van de kaartverkoop zal pas op de avond van het gevecht bekend worden gemaakt. Echter, verwacht wordt dat McGregor opnieuw voor een record zorgt.

Zijn vorige partij, UFC 264 in 2021, genereerde $15,7 miljoen wat op dat moment de vierde hoogste omzet ooit was voor de UFC. In 2016 vestigde McGregor al een record met UFC 205, dat met $17,7 miljoen de best verkopende UFC-avond ooit werd.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws