Jake Paul steunt Jutta Leerdam na ontslag Jumbo-Visma schaatsploeg Nieuws
Nieuws

Jake Paul steunt Jutta Leerdam na ontslag Jumbo-Visma schaatsploeg

Jake Paul steunt Jutta Leerdam na ontslag Jumbo-Visma schaatsploeg

Jutta Leerdam maakt duidelijk dat haar vertrek bij Jumbo-Visma niet erg netjes bekend is gemaakt. De 25-jarige atlete gespecialiseerd in de 1000 meter zocht steun bij haar vriend de bokser Jake Paul.

Op maandag plaatste Leerdam een verklaring over haar vertrek bij Jumbo-Visma op sociale media. Haar visie op de situatie verschilde echter sterk van die van haar voormalige werkgever. Haar reacties op haar eigen bericht lieten zien hoe ze dacht over de verklaring van haar team.

Hoewel ze momenteel zonder ploeg zit, lijkt Leerdam zich prima te vermaken met haar vriend Jake Paul, die haar probeerde op te vrolijken met een dansje. Op Instagram deelde ze een video met een cryptisch bijschrift: "Wanneer mensen je voor de honderdste keer teleurstellen en je vriend je met een klein dansje probeert op te vrolijken." Of haar teleurstelling verband houdt met haar breuk met Jumbo-Visma is niet duidelijk.

Jake Paul steunt Jutta Leerdam door dik en dun

Leerdam verblijft momenteel samen met Paul op het tropische eiland Puerto Rico, waar Paul traint voor zijn gevecht met Mike Tyson. De twee kunnen elkaar motiveren om hard te trainen.

Wat betreft haar toekomst is het nog onduidelijk wat Leerdam zal doen. Ze zou in gesprek zijn met Team IKO, waar op dit moment ook Joy Beune onder contract staat. Beide partijen verkennen elkaar nog, dus het kan nog even duren voordat er duidelijkheid is.

Een andere optie is dat Leerdam een eigen team begint, iets wat ze eerder deed met haar toenmalige vriend Koen Verweij. Dit zou echter een uitdaging zijn gezien veel schaatsers al een nieuwe ploeg hebben gevonden voor het nieuwe seizoen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws