Bokser Jake Paul reden achter Jutta Leerdam's vertrek Schaatsteam Jumbo? Nieuws
Nieuws

Bokser Jake Paul reden achter Jutta Leerdam's vertrek Schaatsteam Jumbo?

Bokser Jake Paul reden achter Jutta Leerdam's vertrek Schaatsteam Jumbo?

Jutta Leerdam Verlaat Schaatsteam Jumbo is de liefde oor Jake Paul belangrijker dan haar sportcarrière?

De Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam heeft onverwachts een streep gezet onder haar carrière bij Schaatsteam Jumbo. Volgens diverse bronnen in de media is haar diva-gedrag met name sinds haar relatie met de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul een van de oorzaken van haar vertrek.

Liefde of schaatsen?

Leerdam, die twee jaar lang deel uitmaakte van Schaatsteam Jumbo, zou zich te weinig op haar sport hebben gefocust. De relatie met Jake Paul, die vorig jaar begon, zou haar aandacht hebben afgeleid. Dit werd extra duidelijk toen ze vandaag om 12:00 uur niet verscheen op de training van de schaatsploeg. In plaats daarvan was ze, volgens haar Instagram-account, in Puerto Rico om de hond van Jake Paul uit te laten.

Ondanks haar vertrek bij Jumbo betekent dit niet dat Leerdam stopt met schaatsen. Haar vriend Jake Paul zou zelfs plannen hebben om een skeelerbaan te laten aanleggen op zijn landgoed in Puerto Rico, speciaal voor zijn geliefde. Kosta Poltavets de bekende schaatscoach zou Jutta daar komen begeleiden.

Jake Paul In De Ring

Over twee jaar zijn de Olympische Spelen en de kans is groot dat Jake Paul zijn eigen schaatsteam zal oprichten met Jutta Leerdam in de hoofdrol. Dit team zou mogelijk onder de vlag van zijn gokbedrijf Betr opereren.

Naast zijn schaatsplannen heeft Jake Paul ook nog een boksgevecht op de agenda staan. Hij zal binnen enkele maanden de ring in gaan tegen legende Mike Tyson, een gevecht dat live te zien zal zijn op Netflix.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws