'Karate Conor!' McGregor maakt indruk met Terminator trainingsvideo MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Karate Conor!' McGregor maakt indruk met Terminator trainingsvideo

'Karate Conor!' McGregor maakt indruk met Terminator trainingsvideo

Conor McGregor heeft onlangs een video gedeeld op Instagram waarin hij tegen een bokszak trapt, wat bij vechtfans voor bewondering zorgde. Deze video laat 'The Notorious' zien hoe hij krachtige trappen uitvoert met hetzelfde been dat hij brak tijdens UFC 264 tegen Dustin Poirier. Ondanks dat sommige fans beweren dat het een oude video is, lijkt de Ier goed hersteld te zijn.

De video heeft veel reacties losgemaakt onder de vechtfans, die blij zijn hun superster in gevechtsklare toestand te zien. Een fan genaamd @only_low_dom merkte op: "Hij is in zijn karate fase." Een andere, @sydswazy, zei: "Hij lijkt weer de oude, behendig." @ericscheulchl voegde toe: "We hebben karate McGregor, bokser McGregor gezien, en nu komt Karate McGregor??"

Training en herstel

Hoewel veel fans positief zijn, maken sommigen zich zorgen over McGregors oude blessure. @iamactaviann uitte zijn bezorgdheid: "Je kunt zien dat hij zich zorgen maakt om zijn scheenbeen."

McGregor die een pauze had genomen van de sport sinds het breken van zijn been, is goed hersteld en staat gepland om terug te keren naar de UFC-kooi op 29 juni tijdens UFC 303 tegen de voormalige drievoudige Bellator lichtgewicht kampioen Michael Chandler.

Reactie op zijn "Titanium Been"

Na zijn blessure bij UFC 264, heeft McGregor zijn herstel aangejaagd door te beweren dat zijn been nu sterker is dan ooit, dankzij een metalen staaf die van zijn knie tot zijn enkel loopt. "Wat ik nodig had was een titanium scheenbeen en nu heb ik een titanium staaf, onbreekbaar volgens de dokter."

Terwijl we afwachten of de na-effecten van zijn beenblessure hem in de toekomst zullen hinderen, blijft McGregor zelfverzekerd over zijn conditie en de kracht van zijn "titanium been", wat hem vergelijkt met Arnie in 'Terminator 2'.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws