BREAKING! Glory's Khbabez als bokser naar Olympische Spelen in Parijs? Nieuws
Nieuws

BREAKING! Glory's Khbabez als bokser naar Olympische Spelen in Parijs?

BREAKING! Glory's Khbabez als bokser naar Olympische Spelen in Parijs?

Tarik Khbabez de regerend Glory lichtzwaargewicht kampioen bevindt zich momenteel in Marokko. Khbabez is in gesprek met het Marokkaanse nationale boksteam over een mogelijke deelname aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

De komst van Khbabez naar Marokko haalt de voorpagina's van de Marokkaanse pers. De kickbokskampioen, die tot juli 2024 nog onder contract staat bij Glory, is gevraagd om zich aan te sluiten bij het team om te strijden voor Olympisch goud.

Onderhandelingen gaande, toekomst onzeker

Volgens bronnen van onze redactie is er nog niets besloten en bevindt Khbabez zich nog in onderhandeling met beide partijen. Voor Glory zou het een enorm verlies betekenen als Khbabez, die na afloop van zijn contract vrij is, kiest voor een bokscarrière.

Khbabez, die als regerend kampioen wordt gezien als een van de beste en hardste vechters in Glory, heeft een enorme aanhang. Fans houden met spanning de ontwikkelingen in de gaten en vragen zich af of Khbabez kiest voor boksen of bij Glory blijft.

Olympische droom lonkt voor Khbabez, gouden toekomst in het verschiet?

Volgens bronnen in Marokko is dit voor Khbabez een gouden kans om te gaan boksen en zou hij een succesvolle toekomst tegemoet gaan. Of Glory zal proberen om hun kampioen binnen de organisatie te houden, is nog onduidelijk.

7 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws