James McSweeney over Marokkaanse kickboksfans! 'Ik had veel verwacht, maar niet dit' Nieuws
Nieuws

James McSweeney over Marokkaanse kickboksfans! 'Ik had veel verwacht, maar niet dit'

James McSweeney over Marokkaanse kickboksfans! 'Ik had veel verwacht, maar niet dit'

Zwaargewicht kickbokser James McSweeney ondervond afgelopen weekend een teleurstelling toen zijn geplande gevecht met de legendarische Badr Hari op het laatste moment werd geannuleerd.

Hari blies het gevecht af vanwege de aardbeving die zijn thuisland Marokko trof en veel onschuldige slachtoffers maakte. Vandaag heeft McSweeney een verklaring afgelegd en spreekt zijn bewondering uit naar onder andere de Marokkaanse fans.

"Dag Parijs, ik ben hier al 12 dagen. Ik kwam 10 dagen voor mijn gevecht met Glory Kickboxing voor Badr Hari om verbinding te maken met Frankrijk, de aarde aan te raken, de lucht in te ademen en de prachtige mensen van Frankrijk te ontmoeten. Ik heb gemengde gevoelens over deze reis natuurlijk... Eén ding weet ik zeker, ik voelde me 100% krachtig en gefocust voor mijn gevecht. Het trainingskamp was geweldig, het spelplan was klaar", zegt McSweeney.

James McSweeney is zeer dankbaar

"Ik heb niet alleen contact gemaakt met de geweldige mensen en fans van Frankrijk, maar ik ben letterlijk overspoeld met duizenden berichten van Marokkaanse fans, wat absoluut prachtig is. Ik ben zeer gezegend. Ik ben echt dankbaar. Ik kijk uit naar wat er komt van Glory."

"Ik wil het hele Glory Kickboxing-team persoonlijk bedanken, het personeel, de media, de televisie, het geluid, het hele team heeft mij en mijn familie zo goed behandeld... Absoluut geweldig. Ik kan niet wachten om jullie allemaal binnenkort weer te zien. Nu terug naar huis om mijn sportschoolfamilie te zien."

Het is duidelijk dat James McSweeney, ondanks de teleurstelling van de geannuleerde wedstrijd, diep geraakt is door de steun en liefde van Marokkaanse kickboksfans en hij kijkt hoopvol uit naar zijn toekomstige avonturen in Glory Kickboxing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws