Nate Diaz deelt flinke tik uit aan Jake Paul! 'Echt gevecht' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz deelt flinke tik uit aan Jake Paul! 'Echt gevecht'

Nate Diaz deelt flinke tik uit aan Jake Paul! 'Echt gevecht'

Nate Diaz en Jake Paul stonden op 5 augustus tegenover elkaar in een dubieuze bokswedstrijd. Het gevecht eindigde met Jake Paul die de overhand had en zelfs zijn tegenstander bijna uit de ring sloeg met een knock-out.

Deze knock-out heeft tot discussie geleid tussen de twee mannen. Jake Paul heeft er trots over gesproken, terwijl Nate Diaz de impact ervan relativeert. Hij heeft openlijk getwijfeld aan wat Jake Paul zou hebben gedaan na de knock-out in een echt gevecht.

Het lijkt erop dat ze suggereren dat een echt gevecht een MMA-gevecht met minder regels of zelfs een straatgevecht zou zijn geweest. Nate Diaz beweert dat Jake Paul hem naar de grond zou hebben gevolgd na de knock-out, maar dat dit hem zou hebben blootgesteld aan gevaarlijke wurgtechnieken vanwege Diaz's sterke Braziliaanse jiu-jitsu vaardigheden.

Nate Diaz is slap gelul van Jake Paul helemaal zat

Dit heen en weer geruzie tussen de twee mannen volgt op de uitdaging van Jake Paul aan Nate Diaz voor een MMA-gevecht. Nate Diaz heeft gezegd dat hij dit alleen zou accepteren als het wordt georganiseerd door zijn eigen promotiebedrijf, Real Fight Inc., in plaats van de PFL, waar Jake Paul bij betrokken is.

Onlangs heeft Nate Diaz op Twitter Jake Paul en de PFL beledigd, terwijl hij opschepte over een wurgtechniek die hij in de tiende ronde van hun bokswedstrijd had toegepast. Hij noemde Jake Paul een gemakkelijke tegenstander en gaf aan dat hij bereid is om hem opnieuw uit te dagen, zowel in het boksen als in MMA.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws