'Help mee!' Bekende vechters op de bres voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman Nieuws
Nieuws

'Help mee!' Bekende vechters op de bres voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman

'Help mee!' Bekende vechters op de bres voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman

Robbie Hageman de voormalige Glory Kickbokser kan rekenen op veel steun van bekende vechters om die de crowdfunding actie steunen voor een behandeling in Amerika.

'Help mee!' Bekende vechters op de bres voor doodzieke kickbokser Robbie Hageman

Voor Robbie Hageman is er veel steun uit de vechtsportwereld, de topkickbokser die geld inzamelt voor een behandeling van zijn hersentumor in Amerika was gast bij Warrior Talk. In het vechtsport praatprogramma van Remy Bonjasky werd duidelijk dat hij kan rekenen op steun van zijn mede sporters. Er is inmiddels via de actie €119.840 opgehaald, van de benodigde €475.00.

Help mee om geld op te halen voor Robbie Hageman 

Zelf zegt Hageman dat er ook geld overgemaakt wordt naar de stichting, dus het bedrag is iets hoger. Maar het is nog niet genoeg om de jonge vader van drie, met een vierde kind op komst te kunnen behandelen. Tijdens Warrior Talk werd nog eens duidelijk dat het geld hard nodig is om de levensverwachting van Hageman significant te verlengen.

Luis Tavers en Illias Ennahachi die ook gast waren steunen Hageman in de weg naar het halen van het bedrag. Ook Bonjasky gaf nog even de noodzaak aan om voldoende op te halen. Voor meer bekijk de aflevering van Warrior Talk hierboven en doneer mee door HIER te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws