'Deze maand nog naar Amerika voor hersentumor behandeling!' Kickbokser Robbie Hageman blijft positief Nieuws
Nieuws

'Deze maand nog naar Amerika voor hersentumor behandeling!' Kickbokser Robbie Hageman blijft positief

'Deze maand nog naar Amerika voor hersentumor behandeling!' Kickbokser Robbie Hageman blijft positief

Robbie Hageman voormalig Glory Kickbokser blijft positief gestemd. Er is een visum aangevraagd voor de behandeling van zijn hersentumor in Amerika. Hageman hoopt deze maand nog die kant op te gaan.

Recentelijk werd een inzamelingsactie opgestart om geld bij elkaar te krijgen voor de behandeling van Hageman in Amerika. Maar liefst €475.000 is nodig waar al een kleine €90.000 is van opgehaald.

Via Instagram gaf de Hageman vandaag een update. ,,Momenteel zijn we bezig met de visum aanvraag voor Amerika, zodat we hopelijk in januari nog kunnen vertrekken voor een afspraak met Dr Burzynski. Hier gaan we het behandelplan doornemen en de eerste stappen naar herstel zetten", zegt Hageman.

Visum is aangevraagd

Hageman moest in de bloei van zijn carrière stoppen met kickboksen, maar heeft sindsdien niet bij de pakken neergezet. De jongen vader is een echte knokker en is van plan ook deze strijd te winnen. Hij kan rekenen op veel steun en er wordt een veiling in combinatie met culinaire avond georganiseerd om geld bij elkaar te krijgen.

''Op 19 januari wordt er een speciale avond georganiseerd in restaurant Chomisha in Eindhoven. Waarbij chef Mounir Toub (bekend van 24 kitchen) gaat koken en zijn broer Samir (wethouder van Eindhoven) zal dan spreken. Ook worden er diverse items geveild van bekende sporters. De gehele opbrengst wordt hiervan gedoneerd." Doneren kan nog steeds, de actie voor Hageman vindt je door HIER te klikken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws