'Ze knappen er uit!' Boksster Ebanie Bridges decolleté leren outfit zet fans in vuur en vlam Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Ze knappen er uit!' Boksster Ebanie Bridges decolleté leren outfit zet fans in vuur en vlam

'Ze knappen er uit!' Boksster Ebanie Bridges decolleté leren outfit zet fans in vuur en vlam

Ebanie Bridges pronkt met een enorm decolleté in 'Grease' leren outfit waar fans 'rillingen' van krijgen. 'The Blonde Bomber' maakte haar fans er weer blij mee.

'The Blonde Bomber' laat de hartslag sneller kloppen van haar fans met haar nieuwste update op sociale media, terwijl ze een volledig zwart leren pak aantrekt dat lijkt op Sandy van 'Grease' terwijl de fans watertandend genieten.

Ebanie Bridges laat fans genieten van haar laag uitgesneden decolleté

Boksfans kregen een voorproefje van de nieuwste OnlyFans-content van Ebanie Bridges toen de ster van de boksring een nieuwe op de Grease film geïnspireerde foto plaatste. Fans reageren enthousiast. "Ze knappen er uit Ebanie", schrift een fan die de foto wel kan waarderen.

"Ik voel me krachtig in alles wat ik doe! Mijn OnlyFans is de beste manier om alles van mij te zien", schreef de blonde schoonheid, die nog geen tegenstander heeft na het scoren van een achtste ronde overwinning op Shannon O'Connell in december.

Ebanie Bridges gaat opnieuw de boksring in

Ebanie Bridges zal het opnemen tegen Avril Mathie op zaterdag 9 december 2023. Het gevecht zal plaatsvinden in Chase Center, San Francisco, Verenigde Staten. Maar eerst verraste zij haar fans nog even met een inkijkje wat zij op de staredown kunnen verwachten en checkte zij even of haar borsten nog wel op nun plek zaten.

En dat zaten ze, volgens Ebanie....

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws