Serkan Ozcaglayan in actie tijdens Glory Collison 6 op 4 november in het Gelredome Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Serkan Ozcaglayan in actie tijdens Glory Collison 6 op 4 november in het Gelredome

Serkan Ozcaglayan in actie tijdens Glory Collison 6 op 4 november in het Gelredome

Serkan Ozcaglayan neemt het op tegen Ulric Bokeme in het Gelredome, Arnhem tijdens Glory Collision 6 op 4 november. De kickboksorganisatie maakte het nieuws gisteren bekend.

Het groots opgezette Collison 6 krijgt steeds meer vorm en de Glory fans wacht een avond vol spanning en dito gevechten. Met een titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro die zullen beslissen wie zich de onbetwiste zwaargewicht kampioen mag noemen als headliner en een stevige co-headliner tussen tussen Donegi Abena en interim kampioen Tarik Khbabez kan het al niet stuk.

Serkan Ozcaglayan altijd op zoek naar de knock-out

Het gevecht tussen Serkan Ozcaglayan en de Congolees Ulric Bokeme belooft vuurwerk. Ozcaglayan die bekend staat altijd op zoek te zijn naar de knock-out daagde Donovan Wisse uit voor het Glory middengewicht kampioenschap bij Glory: Collision 5 op 17 juni 2023. Hij verloor de wedstrijd via een jurybeslissing.

Bokeme tekende op 23 augustus 2019 bij Glory. Hij maakte zijn promotiedebuut tegen Yousri Belgaroui in Glory 69: Düsseldorf op 12 oktober 2019. Yousri won het gevecht met eenparigheid van stemmen. Hij behaalde zijn eerste Glory-overwinning bij Glory Collision 2 op 21 december 2019, toen hij won tegen Kevin Van Heeckeren.

Bokeme maakte zijn terugkeer naar Glory tegen Michael Boapeah bij Glory: Collision 5 op 17 juni 2023. Hij verloor het gevecht door een technische knock-out in de eerste ronde

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws