De UFC 5 vloek! Is deze kampioen de volgende die zijn titel kwijtraakt? Nieuws
Nieuws

De UFC 5 vloek! Is deze kampioen de volgende die zijn titel kwijtraakt?

De UFC 5 vloek! Is deze kampioen de volgende die zijn titel kwijtraakt?

EA Sports heeft met trots de atleten onthuld die op de cover staan voor de aankomende UFC 5-videogame.Echter zijn fans er van overtuigd dat dit een vloek heeft afgeroepen op deze sporters.

UFC 5 die op 27 oktober beschikbaar zal zijn voor PlayStation- en Xbox-consoles, met voormalig vlieggewicht kampioen Valentina Shevchenko en huidige vedergewicht titelhouder Alexander Volkanovski op de Standard Editie zorgt voor onrust onder fans.

Alexander Volkanovski moet gaan oppassen

Vandaag liep Valentina Shevchenko tegen een wel heel controversieel verlies aan in haar rematch tegen kampioen Alexa Grasso die eerder Shevchenko had ontdaan van de titel. Dit zet doom denkers aan het twijfelen of dit wellicht aan het feit ligt dat Shevchenko op de cover van het UFC 5 spel staat.

Op zich is de gedachte niet eens zo vreemd aangezien Israel Adesanya die op een special edtion van het spel te zien is, vorige week zijn titel verloor aan de absolute underdog Sean Strickland. Een verlies die niemand had verwacht of zien aankomen. De schok was zo groot dat zelfs UFC baas Dana White een week lang aan het idee moest wennen.

Nu ook Shevchenko is gesneuveld is de vrees groot dat Alexander Volkanovski de huidige vedergewicht kampioen die ook op de cover staat zijn titel wel eens kwijt kan raken. Niet dat Volkanovski gepland staat voor een gevecht maar toch slaat de twijfel toe. Zou het echt...?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws