Grootse Terugkeer: ONE Championship 165 in Qatar Met Nederlandse topvechter Nieuws
Nieuws

Grootse Terugkeer: ONE Championship 165 in Qatar Met Nederlandse topvechter

Grootse Terugkeer: ONE Championship 165 in Qatar Met Nederlandse topvechter

Chatri Sityodtong CEO van ONE Championship heeft verheugend nieuws onthuld: de genummerde evenementen van ONE Championship keren terug, te beginnen met ONE 165 in Qatar. De exacte datum moet nog worden bevestigd, maar de verwachting is dat dit spektakel in november of december plaatsvindt in de bruisende hoofdstad Doha.

Dit evenement belooft een van de meest opwindende te worden in de 11-jarige geschiedenis van de Singaporese vechtsportorganisatie. Wat het extra speciaal maakt, is dat er maar liefst vijf titelgevechten zullen plaatsvinden, die alle disciplines van ONE Championship vertegenwoordigen: mixed martial arts, Muay Thai, kickboksen en submission grappling.

ONE Championship 165 markeert terugkeer Reinier de Ridder

Een van de meest verwachte gevechten zal Anatoly Malykhin tegen de Nederlander Reinier de Ridder zijn. Malykhin, tweevoudig MMA-kampioen, zal proberen geschiedenis te schrijven door zijn derde titel te winnen en daagt de huidige middengewichtkoning uit. De Ridder, van wie Malykhin de lichtzwaargewichttitel in december heeft afgenomen, staat voor een epische herkansing.

"Ik heb eindelijk een gevecht!" schreef De Ridder in een Instagram-post eerder deze week. "Anatoly smeekte om tegen Reinier de Ridder te vechten bij middengewicht," vertelde Chatri aan de Post deze week. "Toen Anatoly Arjan Bhullar versloeg, daagde hij RDR uit. Op dat moment bood mijn team het gevecht aan RDR aan, maar RDR sloeg het af."

De terugkeer van de genummerde evenementen belooft een meeslepende ervaring te worden voor vechtsportliefhebbers over de hele wereld. Blijf op de hoogte voor meer details over dit historische evenement in Qatar!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws