🎥 Jiu Jitsu expert pakt winkeldief hard aan op straat! 'Uiterst effectief' Nieuws
Nieuws

🎥 Jiu Jitsu expert pakt winkeldief hard aan op straat! 'Uiterst effectief'

🎥 Jiu Jitsu expert pakt winkeldief hard aan op straat! 'Uiterst effectief'

Een Jiu Jitsu expert kwam vandaag in actie in Buenos Aires, Argentinië door een man te overmeesteren die een winkel wilde beroven van de dagopbrengst.

Een groep buurtbewoners die de toenemende onveiligheid in de wijk Tolosa zat waren, slaagde erin een dief te arresteren die had geprobeerd een kleine winkel te beroven. Slechts drie straten verderop werd hij vastgehouden totdat de politie arriveerde en hem naar het politiebureau bracht.

Volgens getuigen van het incident die aan 0221.com.ar vertelden, was het een jongeman en Jiu-Jitsu expert die erin slaagde de misdadiger tegen te houden. Tijdens de achtervolging haalde hij een Jiu Jitsu greep uit zijn arsenaal welke uiterst effectief bleek, wat de overvaller verraste en in handen van de buurtbewoners liet.

Jiu Jitsu is uitermate geschikt voor boeven vangen

"Hij probeerde te stelen, maar er waren mensen binnen en dat deed hem wegrennen," onthulden sommige aanwezigen ter plaatse. In de video die door een van de getuigen werd verspreid, is te zien hoe de dief hevig weerstand biedt tegen zijn arrestatie, dus naast de twee politieagenten hielp ook de Jiu-Jitsu expert bij zijn aanhouding.

"Gelukkig konden we een van de vele lokale handelaren helpen die dagelijks worden beroofd in dit gebied. Dit gebeurde midden op de dag, en niets van dit alles kan deze criminelen schelen," zei een van de buurtbewoners die het incident rapporteerde aan El Día.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws