Criminelen slaan hard toe! UFC-ster Ciryl Gane's huis leeggeroofd tijdens zijn gevecht zaterdag Nieuws
Nieuws

Criminelen slaan hard toe! UFC-ster Ciryl Gane's huis leeggeroofd tijdens zijn gevecht zaterdag

Criminelen slaan hard toe! UFC-ster Ciryl Gane's huis leeggeroofd tijdens zijn gevecht zaterdag

Minuten nadat hij een half miljoen dollar mee naar huis nam bij UFC Parijs, werd Ciryl Gane beroofd van $161.924 terwijl inbrekers toesloegen terwijl hij vocht tegen Sergey Spivak.

UFC zwaargewicht Ciryl Gane beleefde een zeer succesvolle avond tijdens UFC Fight Night in zijn thuisstad Parijs, waar hij alleen al aan startgeld een half miljoen dollar verdiende. In een klinische vertoning slaagde hij erin zijn Moldavische tegenstander Sergey Spivak in twee rondes te verslaan, nadat hij hem de hele wedstrijd had gedomineerd.

Deze overwinning zou een broodnodige boost zijn voor zijn zelfvertrouwen na zijn ontmoedigende nederlaag in de eerste ronde tegen Jon Jones bij UFC 285. Maar zijn avond nam een wending toen hij thuiskwam en ontdekte dat hij was beroofd. Onder andere werden enkele merk horloges ter waarde van duizenden euro's gestolen.

Volgens het Franse nieuwsmedium 'Le Parisien' werd het appartement van Gane in de gemeente Nogent-sur-Marne in de oostelijke buitenwijken van Parijs leeggeroofd tijdens UFC Fight Night Parijs. De politie werd naar verluidt om 07:30 uur lokale tijd naar het appartement geroepen. Uit hun onderzoek bleek dat de dief/dieven rond dezelfde tijd waarop de Fransman tegen Spivak vocht, via de voordeur waren binnengedrongen.

Gane komt een stap dichter bij zijn derde titelgevecht

In een karige UFC zwaargewichtdivisie zou Gane zichzelf in de nabije toekomst tegenover zwaargewichtkampioen Jon Jones kunnen zien staan. Jones zal in zijn volgende gevecht tegen Stipe Miocic staan, en een potentieel gevecht tussen 'Bon Gamin' en de opkomende UFC-ster Tom Aspinall zou kunnen dienen als een titeleliminator.

Gane is tekortgeschoten met teleurstellende optredens in zijn vorige twee titelgevechten tegen Francis Ngannou en Jon Jones, en zelfs zijn coach Fernand Lopez heeft toegegeven geen idee te hebben wat er misging tegen Jones. Daarom zijn niet veel mensen enthousiast over een herkansing tussen Jones en Gane. Wat fans echt willen, is een botsing tussen de zwaargewicht titanen Ngannou en Jones. Maar Ngannou's vertrek onder slechte omstandigheden lijkt de deur ervoor tijdelijk of misschien wel voorgoed te hebben gesloten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws