'Bakken met geld!' Vechter Paige VanZant doet boekje open over verdiensten OnlyFans Nieuws
Nieuws

'Bakken met geld!' Vechter Paige VanZant doet boekje open over verdiensten OnlyFans

'Bakken met geld!' Vechter Paige VanZant doet boekje open over verdiensten OnlyFans

Paige VanZant's competitieve vechtcarrière is de afgelopen jaren op pauze gezet, maar de stopzetting heeft blijkbaar financieel vruchten afgeworpen.

Volgens VanZant, voormalig UFC-ster, heeft haar toetreding tot de wereld van het maken van content op OnlyFans meer opgeleverd dan ze zich had kunnen voorstellen. In een recent interview met Barstool Sports schatte VanZant dat ze in één dag op het abonnementsplatform meer geld heeft verdiend dan in haar hele vechtcarrière - zowel bij de UFC als daarbuiten - bij elkaar.

Paige VanZant verdiend bakken met geld met OnlyFans

"Ik heb dat zeker gedaan. Ik zou zeggen dat toen ik de overstap maakte naar OnlyFans, er veel dingen zijn die ik in mijn carrière heb gedaan en ik heb het geluk gehad dat mijn carrière, zelfs buiten de UFC en buiten het vechten, behoorlijk succesvol is geweest," zei VanZant. "Ik heb vrij hard gewerkt in andere sectoren en heb geprobeerd om over te stappen naar meer mainstream persoonlijkheid. Maar ja, OnlyFans is zeker mijn grootste inkomstenbron geweest, zou ik zeggen, gecombineerd, in mijn vechtcarrière. Ik denk dat ik in 24 uur op OnlyFans meer geld heb verdiend dan in mijn hele vechtcarrière bij elkaar."

VanZant, nu 29 jaar oud, lanceerde in 2021 een onafhankelijke abonnementssite, voordat ze uiteindelijk de overstap maakte naar het meer universeel herkenbare platform OnlyFans in 2022. In die tijd heeft VanZant tweemaal deelgenomen aan bareknuckle-boksen voor BKFC en beide gevechten verloren. Haar meest recente wedstrijd was in juli 2021. Ze stond gepland voor een derde gevecht eind 2022, maar dat werd geannuleerd.

Toen ze actief aan het vechten was, zocht VanZant vaak buiten MMA en gebruikte ze haar platform om andere wegen te verkennen. Ze werd tweede bij "Dancing with the Stars," seizoen 22 in 2016, en won een aflevering van de populaire Food Network-serie "Chopped" in 2017. VanZant maakte ook verschillende optredens bij All Elite Wrestling (AEW) van 2021 tot 2022.

Ondanks haar bereidheid om de blootstelling te maximaliseren, geeft VanZant toe dat het produceren van volwassen content mentale hindernissen met zich meebracht. In de loop der tijd heeft ze dit om financiële redenen geaccepteerd, hoewel niet noodzakelijk egoïstische.

"Ik was nerveus over het stigma, maar nu is het moeilijk om ervan weg te lopen," zei VanZant. "... Maar ik heb het gevoel dat als je een van die mensen bent die arm is geboren en arm is opgegroeid en dan rijk wordt, het bijna lijkt alsof je altijd arm blijft. Je wilt altijd blijven werken.

"Ik heb geluk dat ik in een positie ben waarin ik mijn familie heb kunnen helpen. Mijn man en ik helpen onze familie. We doen er alles aan om iedereen aan tafel te krijgen. ... Voor mij rechtvaardigt het doen van exclusieve content wetende dat ik iedereen om me heen help verzorgen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws