🎥 Conor McGregor is in deze dodelijke' vechtsport ook heel goed Nieuws
Nieuws

🎥 Conor McGregor is in deze dodelijke' vechtsport ook heel goed

🎥 Conor McGregor is in deze dodelijke' vechtsport ook heel goed

Conor McGregor, ook wel bekend als 'The Notorious', is een BJJ Bruine band Hij werd bevorderd door zijn leraar John Kavanagh, na een Knock Out overwinning op Dustin Poirier.

Coach Kavanagh is de eerste Ierse BJJ Bruine Bander en eigenaar van de Straight Blast Gym in Ierland. Hij was ook MMA-vechter, maar volgens hemzelf deed hij aan MMA alleen om de basis kennis en ervaring in vechten te krijgen voordat hij ging coachen. Hij is de grappling-instructeur van veel succesvolle atleten zoals Gunnar Nelson, Paul Mcveigh en vele anderen. Daar komt McGregor's grappling-kennis vandaan en deze is goed.

Jiu Jitsu is niet ontworpen om je pijn te doen. Het is ontworpen om je te doden

McGregor liet nooit veel BJJ zien in zijn gevechten omdat zijn staande vaardigheden angstaanjagend zijn, maar het verandert niet het feit dat hij eigenlijk heel goed is in BJJ. Onlangs schreef Conor McGregor een bericht op zijn Instagram-profiel waarin hij zijn visie op het Braziliaanse Jiu Jitsu weergeeft. ook deelde hij een oude video waarin hij aan een BJJ No Gi wedstrijd mee doet.

"Jiu Jitsu is niet ontworpen om je pijn te doen. Het is ontworpen om je te doden. Het is een gekke sport" schreef de Ier. Conor McGregor is duidelijk met zijn opvattingen over Jiu Jitsu, dat het een gevaarlijke discipline is, die je veel inspanning kost.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws