Vechtster over UFC ontslag! 'Mijn OnlyFans levert bakken met geld op' Nieuws
Nieuws

Vechtster over UFC ontslag! 'Mijn OnlyFans levert bakken met geld op'

Vechtster over UFC ontslag! 'Mijn OnlyFans levert bakken met geld op'

Kay Hanson heeft onthuld dat haar succes op OnlyFans haar heeft geholpen het ontslag uit de UFC meer dan ruimschoots te compenseren.

De vechtster heeft onlangs afscheid genomen van de UFC na het verliezen van haar laatste drie gevechten. Zij heeft zich aangesloten bij het platform voor volwassenen OnlyFans om haar inkomsten te verhogen terwijl ze herstelde van een blessure.

Hanson brak in april 2022 haar hand, waardoor ze niet meer kon vechten. Ze heeft sindsdien een deal gesloten met Invicta FC terwijl ze haar herstel voortzet. De 23-jarige heeft 112k volgers op Instagram en maakt gebruik van OnlyFans om geld te verdienen.

OnlyFans brengt ex UFC-vechter veel geld

Ze beweerde dat dit haar hielp om haar training te organiseren, ondanks mensen die het "afkraken". Ze vertelde aan MMA Junkie: "Ik voel dat veel mensen het afkraken, en ik begrijp dat iedereen zijn mening heeft. Maar uiteindelijk staat het me toe om het trainingsschema te maken dat ik wil. Ik hoef geen andere baan te krijgen met een negen-tot-vijf, weet je?"

"Dus het staat me toe me te richten op wat echt belangrijk is, en dat is vechten." Hanson had het doel om aan het begin van 2023 weer te vechten, maar heeft nog steeds te maken met problemen met haar hand. In een recente tweet zei ze: "Het bouwen en helen van mijn hand verbetert." Ze wil eerst zorgen dat haar hand is genezen voordat ze weer vecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws