Nieuwe boksorganisatie op komst! Conor McGregor als boegbeeld Boks Nieuws
Boks Nieuws

Nieuwe boksorganisatie op komst! Conor McGregor als boegbeeld

Nieuwe boksorganisatie op komst! Conor McGregor als boegbeeld

Dana White de UFC-vechtbaas heeft weer aanwijzingen gegeven dat hij van plan is om deel uit te gaan maken van de bokswereld.

In een interview met Sports Business Journal gaf White de president van de populaire MMA-organisatie UFC, aan dat hij de afgelopen 8 tot 9 maanden aan het werk is geweest om binnen 12-24 maanden een nieuwe boks organisatie te lanceren.

"Ik weet niet of ik de sport kan verbeteren, maar ik denk dat ik gevechten kan geven die mensen willen zien en dat ik boksen weer interessant kan maken en er een merk omheen kan bouwen", vertelde White aan SBJ.

Conor McGregor als boegbeeld nieuwe UFC boks organisatie

White heeft al lange tijd geprobeerd iets te verzinnen in de sport die regelmatig wordt bekritiseerd vanwege zijn fundamenteel decentrale bedrijfsmodel en frustrerende politiek, om nog maar te zwijgen van de sport's afhankelijkheid van de verschillende boksbonden en hun verdeelde kampioenschap titels.

White heeft in het verleden veelbelovende uitspraken gedaan over zijn plannen om boksen te promoten, en Conor McGregor als boegbeeld naar voren geschoven. Maar de afgelopen jaren is dit naar achteren geschoven. Als White echt in boksen stapt, zal dit weer een belangrijke niet UFC initiatief voor hem zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws