Conor McGregor dreigt azijnzeikers bij de UFC met bokswedstrijd tegen legende Nieuws
Nieuws

Conor McGregor dreigt azijnzeikers bij de UFC met bokswedstrijd tegen legende

Conor McGregor dreigt azijnzeikers bij de UFC met bokswedstrijd tegen legende

Conor McGregor, de beruchte MMA-vechter, heeft onlangs zijn frustratie geuit over het uitblijven van een gevechtsdatum van de UFC. Zijn oplossing? Een bokswedstrijd tegen de gepensioneerde bokskampioen Manny Pacquiao in Saoedi-Arabië.

Bezoek aan Saoedi-Arabië en interview

Tijdens zijn bezoek aan Saoedi-Arabië gisteren, waar hij de bokswedstrijd tussen Otto Wallin en Anthony Joshua bijwoonde, gaf McGregor een interview aan IFL TV. Hierin uitte hij zijn wens om tegen Manny Pacquiao te boksen in Saoedi-Arabië.

McGregor stelde voor dat Pacquiao naar zijn gewichtsklasse zou moeten komen, aangezien boksen Pacquiao's sport is. Hij voegde eraan toe dat Pacquiao hem nog $8 miljoen schuldig is via een gerechtelijke uitspraak, omdat Pacquiao een overeenkomst met McGregor's managementbedrijf niet zou hebben nagekomen.

Geruchten over UFC 300

McGregor benadrukte dat hoewel de UFC hem geen gevechtsdatum heeft gegeven, de Saoedi's wel met hem in gesprek zijn. Hij uitte zijn ongenoegen over de behandeling die hij naar zijn mening van de UFC krijgt, waarbij hij aangaf dat hij nog nooit zo behandeld is in de vechtsportwereld.

Hoewel velen geloven dat McGregor zal vechten tijdens UFC 300 in april, gaan er geruchten dat zijn gevecht tegen Michael Chandler wordt uitgesteld tot de zomer van 2024. McGregor's uitspraken en acties blijven de aandacht trekken in de vechtsportwereld, waarbij zijn volgende stap onzeker maar zeker nieuwswaardig blijft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws