Eerste beelden Conor McGregor film Road House teleurstellend: 'Zware tegenvaller' Nieuws
Nieuws

Eerste beelden Conor McGregor film Road House teleurstellend: 'Zware tegenvaller'

Eerste beelden Conor McGregor film Road House teleurstellend: 'Zware tegenvaller'

Jake Gyllenhaal toont zich in topvorm in de eerste beelden van de remake van 'Road House', een cultfilm uit 1989 met Patrick Swayze. Deze nieuwe versie, gepresenteerd door Prime Video, belooft een frisse kijk op het geliefde verhaa met onder andere UFC-ster Conor McGregor als een van de medespelers.

Een nieuwe draai aan een klassiek verhaal

In de originele film uit 1989 speelt een beveiligingsmedewerker de hoofdrol, die een bar in Missouri beschermt tegen een kwaadaardige lokale zakenman. Hoewel details over de remake schaars zijn, is bekend dat Gyllenhaals personage een voormalige UFC-vechter is en dat de film zich ditmaal in Florida afspeelt. Doug Liman neemt de regie voor zijn rekening, met Daniela Melchior, Billy Magnussen en UFC-ster Conor McGregor in ondersteunende rollen.

Gyllenhaal's fysieke transformatie

De teaser toont Jake Gyllenhaal met ontbloot bovenlijf in een ring, wat lijkt op een illegaal gevecht. Later zien we zijn personage een groep tegenstanders in een slecht verlichte parkeerplaats confronteren. Met zijn indrukwekkende MMA-vaardigheden domineert hij het gevecht.

Wat wel teleurstellend is dat nog steeds niet te zien is hoe Conor McGregor in zijn rol naar voren komt. Waarom dit zo angstvallig geheim wordt gehouden is ons een raadsel. De MMA fans willen graag zien hoe hun idool het er vanaf brengt.

Meer dan alleen 'Road House'

De teaser onthult ook beelden van 'Ricky Stanicky', een nieuwe fantasy-komedie van Peter Farrelly met Zac Efron en John Cena. Daarnaast krijgen we een glimp van Jennifer Lopez's muziekfilm 'This Is Me...Now: The Film', de romantische komedie 'Upgraded' met Camila Mendes, 'The Idea of You' met Anne Hathaway, en vele andere filmprojecten. Ook worden series zoals 'The Boys 4', 'Fallout', 'Expats' en 'Mr. and Mrs. Smith' belicht.

Een spannend vooruitzicht

Deze eerste beelden van de 'Road House' remake met Jake Gyllenhaal beloven een spannende herinterpretatie van de geliefde film. Met een sterke cast en een vernieuwde setting, is dit project een van de vele die kijkers in 2024 kunnen verwachten op Prime Video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws