Terugkeer legendarische K-1 ook live te zien naast Glory 88 in Parijs op 9 september 2023 Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Terugkeer legendarische K-1 ook live te zien naast Glory 88 in Parijs op 9 september 2023

Terugkeer legendarische K-1 ook live te zien naast Glory 88 in Parijs op 9 september 2023

De kickboksliefhebbers krijgen het druk dit weekend met de terugkeer van de K-1 (ReBIRTH) en Glory 88 in Parijs en beiden live te zien.

Tot vreugde van veel fans kondigde K-1 slechts een week geleden een partnerschap aan met het populaire sport streaming platform DAZN. Maar blijkbaar was dit niet genoeg tijd om alle details uit te werken. Veel internationale fans hebben gemeld dat het evenement niet verschijnt in de DAZN-schema's van hun respectievelijke landen. Slechts enkele dagen voor het evenement lijkt het erop dat alleen enkele geselecteerde landen, zoals Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Finland, Polen en Japan, toegang hebben tot het evenement.

Wat te Verwachten van K-1 ReBIRTH

K-1 ReBIRTH zal een 8-man open gewicht Grand Prix toernooi omvatten, dat in één nacht wordt gehouden, evenals het Super Bantamgewicht titelgevecht tussen Akihiro Kaneko en Masashi Kumura. Het evenement zal plaatsvinden in de Yokohama Arena in Kanagawa, Japan. Het is in zondagnacht te zien op DAZN vanaf 04:00 uur Nederlandse tijd, dus vroeg je bed uit.

Glory Parijs is op Videoland te zien vanaf 19:30 uur, waar onder andere Badr Hari zijn comeback maakt tegen James McSweeney. Maar er staan nog een aantal topgevechten op de rol op de goed gevulde Glory 88 vechtkaart.

Wie doen er mee aan de K-1 ReBIRTH Grand Prix?

Naam vechter vs Naam vechter
Mahmoud Sattari vs Claudio Istrate
Sina Karimian vs Kerim Jemai
Michal Turinsky vs Ariel Machado
Valentin Bordianu vs Liu Ce

Het evenement wordt afgesloten met een langverwachte trilogie-titelmatch tussen Akihiro Kaneko en Masashi Kumura, waarbij het K-1 super bantamgewicht-kampioenschap op het spel staat. Dit naast het een-nachts toernooi. Het evenement bevat ook wedstrijden zoals Taito Gunji vs. Angelos Martinos, Yuki Egawa vs. Tomoya Yokoyama, Miyuu Sugawara vs. Maria Nella, en andere kickbokswedstrijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws