'Alistair Overeem vs Arek Wrzosek!' Topvechter ziet het wel zitten Nieuws
Nieuws

'Alistair Overeem vs Arek Wrzosek!' Topvechter ziet het wel zitten

'Alistair Overeem vs Arek Wrzosek!' Topvechter ziet het wel zitten

Het KSW Colosseum 2 gala is in zicht, waar het zeker niet zal ontbreken aan topgevechten en high-profile namen, wellicht is één van de namen Alistair Overeem.

Voormalig UFC-kampuien en topvechter Jan Błachowicz ziet echter liever een andere combinatie dan een gevecht om de titel! door Overeem die nu nog voor Glory uitkomt, en KSW topper Phil De Fries.

De contractering van de Nederlander bij de grootste Poolse MMA organisatie wordt al lange tijd in het geruchten circuit genoemd. KSW-mede-eigenaar Martin Lewandowski postte ooit een foto op social media met een voormalige PRIDE of Strikeforce-vechter, en Arkadiusz Wrzosek en dat intrigeert Błachowicz.

Zet Wrzosek tegenover Overeem

Zwaargewicht kampioen De Fries riep na zijn laatste winst in Tsjechië om een gevecht met de Nederlander. In een interview met InTheCagePL gaf Błachowicz toe dat hij geen reden ziet voor Overeem om een contract te tekenen bij KSW om tegen De Fries te vechten. Wel ziet hij de Nederlander in een ander gevecht.

"Waarom zou ik er niet in geloven?" Je weet, je moet optimistisch zijn. En het zou leuk zijn om Alistair Overeem te zien tegen Arek Wrzosek bijvoorbeeld, een verdomd interessant gevecht, cool. Wie weet, misschien een springplank voor Arek?"

Toen Błachowicz werd gevraagd naar het meest voorgestelde gevecht met de Brit benadrukte de Pool dat een gevecht van Wrzosek met "The Reem" veel interessanter en aantrekkelijker zou zijn. Maar er is geen twijfel dat KSW waarschijnlijk dichter bij Overeem vs. De Fries zit.

“Toch zou ik liever zien dat hij tegen Arek vecht dan tegen De Fries. Overeem is zo'n meer complete vechter, maar het zou een leuk gevecht zijn om te zien. Het zou me zeker meer opwinding geven", aldus Błachowicz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws