Onzin! Claim van Overeem niet waar zegt ONE vechtbaas Nieuws
Nieuws

Onzin! Claim van Overeem niet waar zegt ONE vechtbaas

Onzin! Claim van Overeem niet waar zegt ONE vechtbaas

Chatri Sityodtong de vechtbaas van ONE Championship zegt dat het 'onzin' is dat Alistair Overeem was uitgenodigd door hem om bij een event aanwezig te zijn.

Vechtlegende Overeem reageerde via social media op de berichten die in de pers verschenen dat hij interesse zou hebben getoond in de ONE Muay Thai Grand Prix waar 1 miljoen dollar te verdienen is. En geen contact zou hebben opgenomen met de grootste vechtsport organisatie ter wereld.

Overeem's focus ligt bij Glory

Overeem die recentelijk aanwezig was bij een ONE event en ringside naast Sityodtong zat werd gespot. Wat de geruchten nog meer rondgingen dat hij daar zou gaan vechten. Overeem staat onder contract bij Glory Kickboxing en zegt echter dat daar zijn focus ligt. Hij zou slechts uitgenodigd zijn om het ONE event bij te wonen aangezien hij toch in Thailand op vakantie was.

De ONE Championship baas Sityodtong houdt vol dat Overeem niet te hebben uitgenodigd. Ook zegt deze dat Overeem zou hebben gezegd dat zijn deal met Glory Kickboxing niet-exclusief is. Sityodtong deed zijn verhaal tegen de South China Morning Post. "We hebben er kort over gepraat, maar we keken vooral naar de gevechten."

Complete onzin

"We hebben hem niet uitgenodigd, we hadden geen idee dat hij in Bangkok was. Ik weet dat hij dit op sociale media zette en weerlegde dat hij contact had opgenomen", zegt Sityodtong. "Maar het is complete onzin. We hadden geen idee dat hij in Thailand was."

“Hij (Overeem. Red.), nam contact op met Ric Auty ONE senior director of competition om heel specifiek te zijn, en toen vroegen ze me of we Overeem moesten laten komen. Ik zei zeker, dus zo is het gebeurd."

"Ik wil niemand beschuldigen van het spreken van halve waarheden of zoiets", voegde hij eraan toe. “Dus ik heb geen idee. Ik heb veel liefde en respect voor Alistair en alles wat hij voor de sport heeft gedaan", aldus Sityodtong

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws