Alistair Overeem overschaduwd door bodybuilding reus! MMA-fans staan versteld Nieuws
Nieuws

Alistair Overeem overschaduwd door bodybuilding reus! MMA-fans staan versteld

Alistair Overeem overschaduwd door bodybuilding reus! MMA-fans staan versteld

UFC-legende Alistair Overeem is zeker geen kleine jongen, gezien het feit dat hij zijn hele carrière in de zwaargewicht divisie heeft gevochten. Met een lengte van over de 1.90 en een gewicht van bijna 125 kilo, wordt hij door velen beschouwd als een van de elite knokkers in de vechtsport.

Het kwam dus nogal als een verrassing dat een persoon boven de voormalige Strikeforce-kampioen uittorende op een foto die op Instagram werd geplaatst. De persoon hier is de Nederlandse persoonlijkheid Olivier Richters, die onder zijn fans toepasselijk de naam 'Dutch Giant' draagt.

Alistair Overeem lijkt klein bij reus

De foto van ‘MMA Pack’ wees erop hoeveel mensen dachten dat Overeem een enorme vechter is door zijn gewicht en lengte te noemen om het duidelijk te maken. Hij leek echter vrij klein naast Richters. Hoewel sommige opmerkingen de schok lieten zien die fans voelden, hadden fans van Alistair Overeem duidelijk geen tweede gedachte over hoe een gevecht tussen de twee zou verlopen.

Een van de eerste reacties was een duidelijke schok. "Holy fuck en Alistair is een enorme kerel, dat het gek is dat die kerel Alistair klein laat lijken." Een ander schreef. "Man ziet er gefotoshopt uit." Veel fans van de Nederlandse kickbokser sloegen totaal geen acht op het verschil in grootte. "Alistair kan deze man in ongeveer een minuut vernietigen."

Iemand maakte ook een controversiële verwijzing naar de laatste dopingtest resultaten van Overeem. "Verdorie, hij laat overroids klein lijken" Richters is een 33-jarige Nederlandse bodybuilder en acteur. Hij maakte deel uit van grote productiehuizen zoals Marvel Studios en werkte recentelijk aan een aankomende Indiana Jones-film. Naast zijn acteertaken runt Richters ook zijn online supermarkt 'Muscle Meat', waar hij de CEO van het bedrijf is.

Afgaande op het verschil in grootte, is het normaal dat fans naar de foto kijken en zich afvragen hoe een gevecht tussen de twee zou verlopen. Kijkend naar Richter, klinkt een superzwaargewicht divisie misschien helemaal niet als een slecht idee voor de UFC.

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws