Yousri Belgaroui ziet UFC contract verdampen na stevige knokpartij | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Yousri Belgaroui ziet UFC contract verdampen na stevige knokpartij | video

Yousri Belgaroui ziet UFC contract verdampen na stevige knokpartij | video

Yousri Belgaroui is er niet in geslaagd een felbegeerd UFC contract binnen te slepen. De Tunesisch-Nederlandse ex Glory kickbokser sneuvelde tegen Marco Tulio Silva.

In een opwindende strijd om een felbegeerd UFC-contract stond Yousri Belgaroui oog in oog met Marco Tulio Silva tijdens de Dana White's Contender Series eerder vandaag.

Het gevecht begon met een overtuigend offensief van Belgaroui, die zijn stoten en trappen effectief wist te gebruiken. De eerste ronde zag hem met krachtige aanvallen de bovenhand nemen, maar naarmate de seconden weg tikten, kwam Silva steeds vastberadener terug. De Braziliaan toonde toenemende agressie en begon Belgaroui met succes te raken.

Winst geen garantie voor een UFC contract

Belgaroui, vastberaden om zijn positie te handhaven, stond voor een uitdaging toen hij herhaaldelijk takedown-pogingen van Silva moest afweren. Silva, echter, liet zijn vastberadenheid zien en slaagde erin zowel in de tweede als derde ronde een takedown te voltooien. Eenmaal op de grond kon Silva Belgaroui controleren en aanzienlijke schade toebrengen, waardoor hij uiteindelijk de overhand kreeg.

Na een strijd van drie ronden waarin beide vechters hun krachten meten, werd Marco Tulio Silva terecht uitgeroepen tot de winnaar via een unanimous decision. Echter liep de Braziliaan ook een contract mis. De winst tegen Belgaroui was niet genoeg om deze binnen te slepen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws