Alle ogen gericht op Nederlandse vechter Yousri Belgaroui! 'Fans hopen op wonder' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Alle ogen gericht op Nederlandse vechter Yousri Belgaroui! 'Fans hopen op wonder'

Alle ogen gericht op Nederlandse vechter Yousri Belgaroui! 'Fans hopen op wonder'

Yousri Belgaroui, de Tunesisch-Nederlandse vechter, zal vandaag dinsdag 29 augustus de kans krijgen om een felbegeerd UFC-contract binnen te halen.

De Tunesisch-Nederlandse Belgaroui doet mee Dana White's Contender Series (DWCS), waar hij het zal opnemen tegen de geduchte tegenstander Marco Tulio Silva. Belgaroui, heeft in zijn voorbereiding geen enkele inspanning gespaard.

De voormalige Glory kickbokser heeft zijn trainingskamp afgewerkt onder de vleugels van niemand minder dan Glover Teixeira, een icoon in de UFC-wereld. Daarnaast heeft hij ook getraind met Alex Pereira, een voormalig UFC-kampioen die eerder schitterde in de ring bij Glory en daar dubbelkampioen werd.

Alle hoop van de Nederlandse UFC fans is gericht op Yousri Belgaroui

Met zijn krachtige en veelzijdige achtergrond belooft Belgaroui een geduchte tegenstander te zijn voor Silva. DeNederlandse fans kijken vol verwachting uit naar dit veelbelovende duel, dat niet alleen de persoonlijke triomf van Belgaroui kan betekenen, maar ook de weg kan plaveien voor een nieuw hoofdstuk van Nederlandse aanwezigheid in de UFC.

Na het vertrek van vechtlegende Alistair Overeem is Nederland op zoek geweest naar een waardige opvolger om het vechtersvaandel hoog te houden. Hoewel de huidige enige actieve Nederlandse UFC-vechter, Jarno Errens, tot nu geen overwinning in de organisatie heeft kunnen boeken, is het hopen dat Belgaroui de potentie heeft om deze trend te doorbreken.

Voormalig UFC-kampioen Germaine de Randamie heeft aangekondigd nog dit jaar terug te keren naar de UFC-vrouwencompetitie na een lange afwezigheid. Maar voor nu zullen alle ogen vooral op Belgaroui gericht zijn tijdens zijn strijd tegen Tulio Silva.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws