Nate Diaz haalt hard uit naar Jake Paul over bokswedstrijd! 'Klopt geen zak van' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz haalt hard uit naar Jake Paul over bokswedstrijd! 'Klopt geen zak van'

Nate Diaz haalt hard uit naar Jake Paul over bokswedstrijd! 'Klopt geen zak van'

Nate Diaz gaat alsnog na weken in tegen zijn verlies tegen Jake Paul De voormalige UFC vechter is het er niet mee eens.

Met al het bravoure van zijn kenmerkende zelfverzekerdheid betrad Nate Diaz onlangs de boksring en waagde zich aan de wereld van het boksen tegen Jake Paul. Maar zelfs de meest gedurfde entrees kunnen leiden tot onvoorziene uitkomsten. Als underdog met een 3-1 voorsprong stapte Diaz de ring in tegen een bokser met een record van 6-1.

Gedurende het gevecht zwaaiden de dynamieken in het voordeel van Paul's berekende stoten. Hoewel Diaz op sommige momenten zijn bekwaamheid wist te tonen, was het grotendeels een show van Jake Paul. Zelfs na een nederlaag wist Diaz ongeveer 20 miljoen dollar te verdienen met zijn boksdebuut. Nu, weken na het gevecht, lijkt het erop dat de Diaz niet gelooft in de uitslag van het gevecht.

Aan het einde van het gevecht schilderden de scorekaarten van de jury uiteindelijk een beeld van de suprematie van Paul. De YouTuber-die-bokser-werd won het gevecht met scores van 98-91, 98-91 en 97-92, waarmee zijn overwinning werd bevestigd. Echter, de post-gevechtsacties van Diaz weerspiegelden zijn unieke persoonlijkheid.

Nate Diaz is het niet eens met de winst van Jake Paul

Op zijn Instagram-verhaal plaatste hij een video met hoogtepunten uit zijn gevecht tegen Paul. Bij de video schreef Diaz, op zijn kenmerkende directe manier, "Nee, ik heb deze gewonnen." Deze typerende zet van Diaz vatte perfect zijn eigenzinnige benadering van de vechtsport samen, waarin hij vaak zijn mening uit zonder rekening te houden met officiële resultaten.

Kort na het einde van hun boksgevecht stelde Paul het idee voor van een MMA-gevecht tussen hem en Diaz. Terwijl de voormalige UFC-kampioen de overwinning van Paul op hem terzijde schuift, blijft het de vraag of de twee rivalen elkaar nu onder MMA-regels zullen treffen.

Jake Paul kent de zwakke punten van MMA-vechters

Toen Nate Diaz de beslissing van Jake Paul om tegen MMA-vechters te boksen in twijfel trok Tot nu toe heeft 'The Problem Child' het opgenomen tegen 4 MMA-vechters en overwinningen behaald op al deze gevechten. Hoewel hij een controversiële figuur is, hebben veel critici en fans respect voor zijn sterke boksrecord. Echter, rivaal Nate Diaz is geen grote fan van Paul die MMA-vechters verslaat in het boksen.

In een maandenoud interview met DAZN Boxing, deelde de inwoner van Stockton zijn gedachten over waarom Paul er altijd voor kiest om tegen MMA-vechters in een boksring te vechten. Volgens de UFC-veteraan begrijpt Paul de zwakte van MMA-atleten in het boksen en maakt daar gebruik van.

Ongeacht de gedachten van Diaz, blijft ook de feitelijkheid bestaan dat MMA-vechters die boksers worden, ermee instemden om tegen Paul te vechten, en hieronder valt ook Diaz. Tegelijkertijd zullen vragen over zijn vechtvaardigheid blijven opkomen totdat we Jake Paul zien vechten tegen tegenstanders uit de bokswereld zelf.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws