'Wie is deze klootzak?' UFC vechtbaas looft dikke beloning uit na laffe daad misdadiger Nieuws
Nieuws

'Wie is deze klootzak?' UFC vechtbaas looft dikke beloning uit na laffe daad misdadiger

'Wie is deze klootzak?' UFC vechtbaas looft dikke beloning uit na laffe daad misdadiger

UFC-president Dana White looft een geldprijs uit voor degene die de "klootzak" kan identificeren die heeft geprobeerd in te breken in zijn vakantiehuis tijdens de nacht.

De UFC-president was opvallend afwezig tijdens de succesvolle terugkeer van de organisatie naar Singapore gedurende het weekend. Naar blijkt, geniet White met zijn familie van een vakantie in hun huis in Levant, Maine. Terwijl ze daar waren, waren ze bijna slachtoffer van een poging tot inbraak toen een ongeïdentificeerd persoon naar hun deur liep en begon te proberen deze in te trappen voordat hij de plaats ontvluchtte.

White slaagde erin om de potentiële indringer op camera vast te leggen en plaatste de beelden online, waarbij hij $2.500 aanbood aan de eerste persoon die de dader aan de politie zou overdragen.

"Deze klootzak probeerde zojuist mijn voordeur in Levant, Maine, in te trappen, laffe daad," plaatste een woedende White op zijn Instagram-verhalen. "Ik zal 2500 dollar betalen aan de eerste persoon die de politie laat weten wie hij is."

Gelukkig raakte niemand gewond bij het incident, aangezien de persoon er niet in slaagde om voorbij de voordeur te komen voordat hij werd afgeschrikt. De deurbelcamera van White wist een vrij duidelijk beeld van de indringer vast te leggen, wat betekent dat het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd is voordat de politie de verdachte oppakt.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws