Rico Verhoeven over stoeipartij met koning Willem Alexander! 'Het deed echt zeer' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven over stoeipartij met koning Willem Alexander! 'Het deed echt zeer'

Rico Verhoeven over stoeipartij met koning Willem Alexander! 'Het deed echt zeer'

Afgelopen weekend ging Rico Verhoeven op de foto met koning Willem Alexander, deze ging wereldwijd viraal. Op de foto's is te zien dat Rico en de koning der Nederlanden flink wat lol hadden en zelfs een paar kickboks technieken uit voerden.

In het tv programma Humberto verteld Rico desgevraagd hoe de foto's tot stand kwamen. "Wij waren met een paar mensen als VIP gast aanwezig. Wij konden vanaf een toren het hee circuit overzien en de koning was ook daar", zegt Rico.

Na een conversatie tussen Rico en de Koning waarin beide hun bewondering uitspraken over Max Verstappen waar beiden fan van zijn leek het de Glory Kampioen een leuk idee met de koning op de foto te gaan.

"Ik zei tegen mijn trainer Dennis dat het leuk zou zijn om met de koning op de foto te gaan. En eigenlijk ging de rest vanzelf. De koning deelde zelfs een knietje uit en dat deed serieus wel even zeer", zei Rico Verhoeven lachend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws