Vechtmachine Errol Zimmerman verslaat Tomasz Sarara tijdens KSW 81 in Polen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtmachine Errol Zimmerman verslaat Tomasz Sarara tijdens KSW 81 in Polen

Vechtmachine Errol Zimmerman verslaat Tomasz Sarara tijdens KSW 81 in Polen

Errol Zimmerman was nog maar een stap verwijderd van verliezen, maar hij schakelde de Pool Tomasz Sarara verrassend uit tijdens KSW 81 in Polen vanavond.

Tomasz Sarara leed de tweede nederlaag op rij in de kooi van de grootste Poolse MMA-organisatie. De Pool verloor door TKO van Errol Zimmerman op het KSW 81-gala, dat plaatsvond in Tomaszów Mazowiecki. Zimmerman begon het gevecht met een low kick.

Errol Zimmerman sloopt Tomasz Sarara in MMA gevecht

De Pool raakte Zimmerman met een spinning backfist, waarna deze wankelend overeind kwam. Sarara dicteerde het tempo van het duel, hij duwde naar voren en zette vaker aanvallen in. Gedurende de rondes werd het voor beide vechters steeds zwaarder.

Net toen het erop leek dat de Pool Zimmerman zou verslaan kwam deze terug zoals hij zelf al had voorspelt en sloeg met een rechter directe stoot Sarara tegen de vlakte. Zimmerman maakte het gevecht af met een aantal stoten en de scheidsrechter stopte het duel. Het was voor de top kickbokser zijn tweede MMA gevecht ooit.

In 2008 vocht Zimmerman al tegen Minowaman maar verloor via een toehold. In de kickboksring is Zimmerman een van de grote namen, zo sloeg hij Rico Verhoeven knock-out en vocht hij tegen de grote namen van de K-1.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws