Errol Zimmerman de MMA-kooi in tegen Tomasz Sarara bij KSW Polen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Errol Zimmerman de MMA-kooi in tegen Tomasz Sarara bij KSW Polen

Errol Zimmerman de MMA-kooi in tegen Tomasz Sarara bij KSW Polen

Errol Zimmerman komt in actie tijdens het KSW 81 gala van 22 april, hij neemt het op tegen Tomasz Sarara in een MMA-gevecht.

Zowel de Nederlander Zimmerman als de Pool Sarara zijn van oorsprong kickboksers. Zimmerman die in 2012 bij It's showtime de huidige Glory Kampioen Rico Verhoeven knock-out sloeg, maakt zijn tweede optreden voor de Poolse KSW organisatie.

Errol Zimmerman maakt KSW MMA debuut op 22 april

In juni vorig jaar maakte Overeem zijn debuut onder de vlag van KSW, in een kickbokswedstrijd waarbij hij de legendarsiche Marcin Różalski versloeg door technische knock-out. Zimmerman kwam voor het laatst in actie in november vorig jaar en versloeg Tomáš Hron met een paar felle low-kicks tijdens Mega Fight Arena in Istanboel, Turkije.

De Pool Sarara maakt zijn derde professionele MMA-gevecht op 22 april tijdens het KSW 81-gala in Tomaszów Mazowiecki. Sarara begon zijn avontuur met de MMA-organisatie in juli 2021 en versloeg Filipam Bradarić, die toen als invaller vocht na een dramatisch gevecht.

Sarara vocht zijn laatste duel in augustus vorig jaar en verloor door technische knock-out in de derde ronde van voormalig Glory Kickbokser Arkadiusz Wrzosek in een ware oorlog in de kooi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws