Vechtlegende Anderson Silva wil nog een laatste MMA-partij! Onthult potentiële tegenstander MMA Nieuws
MMA Nieuws

Vechtlegende Anderson Silva wil nog een laatste MMA-partij! Onthult potentiële tegenstander

Vechtlegende Anderson Silva wil nog een laatste MMA-partij! Onthult potentiële tegenstander

Anderson Silva voormalig UFC-middengewicht kampioen spreekt zijn wens uit om zijn laatste MMA-gevecht in Japan te houden tegen een voormalige tegenstander.

Legende Silva is nu 48 jaar oud en heeft deelgenomen aan vier bokswedstrijden sinds hij in oktober 2020 afscheid nam van de UFC. Hij is echter vastbesloten om terug te keren naar de MMA-kooi voor een laatste gevecht. Silva onthulde dat hij zijn laatste MMA-gevecht in Japan wil houden.

Japan heeft een speciaal plekje in Silva's hart, omdat het een van de landen was waar hij vocht voordat hij bij de UFC kwam. Hij uitte zijn verlangen om afscheid te nemen van MMA in hetzelfde land waar het allemaal begon.

Anderson Silva wil nog een MMA-wedstrijd doen

Silva zei: “Ik probeer mijn laatste gevecht in MMA in Japan te doen omdat ik begon te vechten in Japan. Dat is wat ik probeer te doen, mijn laatste gevecht in Japan, mijn laatste MMA-gevecht in Japan.

Toen hem werd gevraagd naar zijn favoriete tegenstander voor zijn laatste MMA-gevecht, noemde Silva Hayato Sakurai. Silva verklaarde: “Misschien Hayato Sakurai… Ik denk dat dit een goed gevecht voor ons is. We zullen wel zien." Sinds het verlaten van de UFC waagt Silva zich in de wereld van het boksen.

Hij behaalde een verrassende split decision overwinning tegen Julio Cesar Chavez Jr., gevolgd door een knock-out overwinning tegen Tito Ortiz. Hoewel hij in oktober 2022 in een oefenwedstrijd verloor van Jake Paul, blijft Silva vastbesloten om door te gaan met boksen en staat hij open voor toekomstige kansen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws