Mike Tyson wil tegen oud-rivaal de boksring in! 'Als het geld goed is' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson wil tegen oud-rivaal de boksring in! 'Als het geld goed is'

Mike Tyson wil tegen oud-rivaal de boksring in! 'Als het geld goed is'

Mike Tyson beweert dat hij tegen Evander Holyfield zou kunnen vechten als de prijs goed is. In een gesprek met TMZ suggereerde Tyson een mogelijk gevecht met Holyfield.

Gezien de geschiedenis van het paar zou dit een gedenkwaardige gelegenheid zijn. Holyfield sloeg Tyson op gedenkwaardige wijze knock-out in hun eerste gevecht. Hun herkansing eindigde in een van de meest controversiële momenten in de geschiedenis van het boksen, toen Tyson een stuk uit Holyfield's oor beet.

Het gevecht werd onmiddellijk afgeblazen en uitgeroepen in het voordeel van Holyfield, die de overwinning kreeg via diskwalificatie. Tijdens de eerste drie rondes wees Tyson de scheidsrechter constant op Holyfiend om deze te waarschuwen voor kopstoten. In de vierde, na wat leek op een kleine kopstoot, verloor Tyson zijn kalmte en nam wraak door in Holyfield's oor te bijten.

Mike Tyson wil als het geld goed is nog een keer boksen tegen Evander Holyfield

"Mensen, ook in Saoedi-Arabië wilden dat ik de ring weer in ga. Ik kan worden overgehaald. Ik moet met de mensen praten. Als ik de geldmensen zie voor het eindproduct, werkt mijn geest helderder", zegt Tyson. Sinds die noodlottige nacht hebben Tyson, die in het algemeen milder is geworden in het leven, en Holyfield het goedgemaakt.

Beide atleten zijn zakenpartners in TYSON 2.0, dat eetwaren met cannabis verkoopt. Ook heeft Tyson recentelijk in Amsterdam een koffieshop geopend waar bezoekers kunnen genieten en blowen van zijn eigen wiet kweek. Maar dit alles leidt niet af van het feit dat het nogmaals boksen op hoge leeftijd blijft jeuken bij de Amerikaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws