Jake Paul vs. Nate Diaz gevecht! Jorge Masvidal voorspelt uitkomst 'zeer interessante' partij MMA Nieuws
MMA Nieuws

Jake Paul vs. Nate Diaz gevecht! Jorge Masvidal voorspelt uitkomst 'zeer interessante' partij

Jake Paul vs. Nate Diaz gevecht! Jorge Masvidal voorspelt uitkomst 'zeer interessante' partij

Jorge Masvidal doet een voorspelling voor het volgens de UFC-ster zeer interessante' Jake Paul tegen Nate Diaz gevecht in augustus.

Tijdens een recent interview gaf de voormalige tweevoudige UFC-titeluitdager Jorge Masvidal zijn mening over de geplande Paul vs. Diaz-wedstrijd. Masvidal, die samen met Paul heeft getraind en Diaz binnen de Octagon heeft verslagen, erkende een aantal voordelen die de 26-jarige Paul op 5 augustus in het American Airlines Center zal hebben.

Maar hij verwacht nog steeds dat de taaiheid van Diaz cruciaal zal zijn en deze zal helpen Paul een ​​nederlaag toe te dienen. "Ik weet het niet, hoeveel rondes is het? Acht?", zei Masvidal. "Jake is natuurlijk veel jonger dan Nate. Maar Nate is al een niet meer in actie geweest. Ik weet niet welk soort levensstijl hij heeft buiten een serieus trainingskamp, en hij heeft al een tijdje niet meer in een trainingskamp gezeten."

Nate Diaz zal Jake Paul zeker verslaan

"Jake heeft wel gevochten en Jake is natuurlijk veel groter. Maar al die dingen gezegd hebbende, denk ik dat Nate een manier vindt om het er doorheen te slaan en Jake gewoon te verslaan, hem te breken. Ik denk dat Jake veel zal rennen door de ring," vervolgde Masvidal.

"Misschien als ze het gevecht tot 10 rondes maken, zou het meer voordelig zijn voor Nate ... Nate zal uiteindelijk het voordeel hebben in de conditieafdeling. Zeer interessante wedstrijd." Onlangs leek de komende partij in twijfel getrokken te worden vanwege een straatgevecht waarin Diaz was betrokken. Nadat er een arrestatiebevel was uitgevaardigd, gaf hij zichzelf later aan bij het New Orleans Police Department. Waar hij een borgsom betaalde en voorlopig zijn weg mag vervolgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws