Bokser (22) sterft na instorten in de ring! Sportwereld in rouw (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokser (22) sterft na instorten in de ring! Sportwereld in rouw (video)

Bokser (22) sterft na instorten in de ring! Sportwereld in rouw (video)

Kenneth Egano is zaterdagnacht overleden aan de verwondingen die hij opliep tijdens zijn gevecht in het 'Blow by Blow' boksevenement van bokslegende Manny Pacquiao.

De 22-jarige versloeg Jason Facularin in een acht rondes wedstrijd in Cavite, Filipijnen. Egano zakte in de ring in elkaar voordat de uitslag door de ring announcer werd bevestigd en werd uit de arena gehaald.

Uiteindelijk werd bekend gemaakt dat hij de wedstrijd had gewonnen. Pacquiao zei tegen zijn staf dat Egano alle medische zorg kreeg die hij nodig had. Ook bood hij aan om de medische kosten voor de behandeling van Egano te betalen en zei hij: "Er is niks belangrijker dan het menselijk leven".

22 jarige bokser Kenneth Egano overleden aan hoofdletsel

Helaas is het vier dagen later nu bevestigd dat de 22-jarige is overleden. Dit is officieel bekendgemaakt op sociale media door het Games and Amusements Board, het agentschap dat professionele sporten in de Filipijnen beheert.

Facularin reageerde op het overlijden van zijn tegenstander: “Ik had niet verwacht dat dit zou gebeuren toen we ons best deden. Waarom is dit ons overkomen? Sorry dat het gebeurd is. Ik hoop dat je op een goede plek bent".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws