Legende Andy Souwer verbindt zich aan nieuwe vechtsportorganisatie MMA Nieuws
MMA Nieuws

Legende Andy Souwer verbindt zich aan nieuwe vechtsportorganisatie

Legende Andy Souwer verbindt zich aan nieuwe vechtsportorganisatie

Andy Souwer, een van de beste vechters van Nederland, heeft zich als adviseur verbonden aan OCC MMA, een nieuwe vechtsportorganisatie die op 9 maart in Amstelveen haar debuut event zal organiseren. Souwer, bekend om zijn prestaties in het kickboksen, shooto en MMA, zet zijn ervaring in om de organisatie te adviseren.

Souwer's rol bij OCC MMA en andere Organisaties

"De organisatie heeft mij gevraagd of ik hen van advies kon dienen. Aangezien ik de groei van de vechtsport voorsta en het ook nog eens in Nederland is, heb ik ja gezegd," deelt Souwer over zijn nieuwe rol bij OCC MMA.

Naast zijn betrokkenheid bij OCC MMA, is Souwer ook verbonden aan Senshi, een van de grootste bonden uit Bulgarije, waar hij zijn expertise eveneens inzet.

Voorbereidingen voor het debuut event van OCC MMA

Met de aanstelling van Andy Souwer als adviseur is OCC MMA druk bezig haar debuut event te vullen met een mix van MMA-gevechten en kickbokspartijen. Dit benadrukt de ambitie van de organisatie om een breed scala aan vechtsporten te presenteren en de groei van de sport in Nederland te ondersteunen.

Souwer vocht zelf zijn actieve wedstrijd bij het welbekende ONE Championship in 2021 en stond onder andere bij K-1, Enfusion en andere grote organisaties in de ring of MMA kooi

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws