'Rico en Glory houden Jamal uit de Grand Prix weg!' Remy Bonjasky uit kritiek Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Rico en Glory houden Jamal uit de Grand Prix weg!' Remy Bonjasky uit kritiek

'Rico en Glory houden Jamal uit de Grand Prix weg!' Remy Bonjasky uit kritiek

Rico Verhoeven en Glory Kickboxing liggen onder vuur van critici over de loting van de Glory Grand Prix die vorige week plaatsvond. Een van de kritieken komt van oud K-1 kickbokser Remy Bonjasky.

Tijdens een uitzending op zijn eigen kanaal Warrior Code is Bonjasky zeer kritisch, de loting klopte van geen kant en Rico Verhoeven heeft voorkennis gehad beweren Bonjasky en mede host Marinho Gordon.

"Rico kiest voor Laidouni omdat die de minste is van alle vechters die meedoen aan de Grand Prix", aldus Bonjasky en Gordon. Die ook zeggen dat Rico ruim een week van tevoren al wist tegen wie hij zou komen te staan en zou kiezen.

Rico en Glory houden Jamal uit de Grand Prix weg

"Rico zei tegen het AD dat hij de sterkste had gekozen, maar is deze journalist een liefhebber van de sport? Anders had hij geweten dat dit niet zo is." Niet alleen Bonjasky en Gordon vallen over de gang van zaken. De loting ligt onder vuur door meerdere experts en ook de fans.

Ook zeggen Bonjasky en Gordon sterk het gevoel te hebben dat Rico een hand zou hebben gehad in het weren van Jamal Ben Saddik uit het toernooi. Deze is terug van een doping schorsing maar mag niet meedoen.

Aan de andere kant zijn er een aantal insiders die vinden dat Ben Saddik geen plek verdiend in de Grand Prix. "Jamal is meerdere keren gesnapt met doping, dus hoort hij er niet in. " Ook Verhoeven onderstreept dit. Het ziet er naar uit dat deze discussie de gemoederen nog lang bezig zal houden.

'Rico had voorkennis van de Glory GP en houdt Jamal uit het toernooi!' Remy Bonjasky

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws