Kleinzoon beruchte Maffiabaas keert terug naar de MMA-kooi MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kleinzoon beruchte Maffiabaas keert terug naar de MMA-kooi

Kleinzoon beruchte Maffiabaas keert terug naar de MMA-kooi
Kleinzoon beruchte Maffiabaas keert terug naar de MMA-kooi

John Gotti III, de kleinzoon van de beruchte maffiabaas John Gotti keert 14 oktober terug naar de MMA-kooi tijdens het CES 61 event.

Gotti, de kleinzoon van de beruchte misdaadbaas John Gotti, verbeterde naar 5-0 op CES 60 door een unanieme beslissing te nemen over zijn meest ervaren tegenstander tot nu toe, Marcos Lloreda. Tijdens CES 61 zal Gotti de headliner verzorgen. Een tegenstander moet nog worden aangekondigd.

Het wordt het eerste evenement voor de organisatie sinds het CES 60-evenement in januari. Er zullen geen fans aanwezig zijn. CES 61 zou oorspronkelijk in april plaatsvinden, voordat het werd uitgesteld vanwege de coronapandemie.

Live te zien

"CES is verheugd om weer aan het werk te gaan en enkele van de meest getalenteerde vechters in de regio te presenteren aan een wereldwijd publiek op UFC Fight Pass," zei CES COO Jimmy Burchfield Jr. "Verwacht vuurwerk in oktober wanneer onze vechters terugkeren naar de CES-kooi. "

CES 61 zal plaatsvinden op 14 oktober in het Crowne Plaza Hotel in Warwick, R.I. De volledige vechtkaart zal binnenkort worden bekendgemaakt. Het evenement wordt gestreamd op de UFC Fight Pass.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws