? RECORD TEMPO: Denise Kielholtz slaat Kate Jackson knock-out MMA Nieuws
MMA Nieuws

? RECORD TEMPO: Denise Kielholtz slaat Kate Jackson knock-out

? RECORD TEMPO: Denise Kielholtz slaat Kate Jackson knock-out

Op slechts 43 seconden in de eerste ronde moest Jackson het afleggen tegen de explosieve Kielholtz. Met een keiharde stootcombinatie sloeg Kielholtz haar tegenstander knock-out. De wedstrijd tussen Kielholtz en Jackson promoveerde naar de headliner van Bellator 247 doordat Paul Daley zijn gewicht niet haalde.

Emoties

Kielholtz die wereldkampioen kickboksen is bij Bellator zal naar alle waarschijnlijkheid een kans krijgen op een titelgevecht met wereldkampioen vedergewicht Ilima-Lei Macfarlane. Trainer coach Bob Schrijber zei in het interview na de wedstrijd dat Kielholtz, Macfarlane goed in elkaar moet slaan.

Een emotionele Kielholtz droeg haar overwinning op aan de zoon van haar man en topkickbokser Hesdy Gerges. De MMA-vechtster brak in tranen uit toen zij het had over haar schoonmoeder die het heel zwaar heeft gehad. Een mooie overwinning voor Kielholtz die zeker op weg is naar de Bellator titel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws