House of Glory's Gino van Steenis KSW Debuut: 'tegenstander bekend gemaakt' MMA Nieuws
MMA Nieuws

House of Glory's Gino van Steenis KSW Debuut: 'tegenstander bekend gemaakt'

House of Glory's Gino van Steenis KSW Debuut: 'tegenstander bekend gemaakt'

Gino van Steenis, een opkomend talent in de wereld van Mixed Martial Arts (MMA), heeft een belangrijke stap in zijn carrière gezet door een contract te tekenen bij de Konfrontacja Sztuk Walki (KSW), de grootste MMA-organisatie in Europa. Hij zal zijn KSW-debuut op 20 januari 2024 maken tegen Hugo Deux tijdens KSW 90 in Warschau, Polen.

Gino van Steenis heeft MMA met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn broer, Costello van Steenis, is een gevestigde naam in de Bellator MMA en heeft een aanzienlijke invloed gehad op Gino's carrièrekeuzes en ontwikkeling als vechter. Deze familieband en gedeelde passie voor de sport hebben Gino geholpen om zich snel te ontwikkelen en op te vallen binnen de vechtsportgemeenschap.

Van House of Glory naar KSW

Gino's tijd bij het House of Glory-programma van Glory heeft hem de nodige ervaring en vaardigheden bijgebracht om op het hoogste niveau te concurreren. Zijn prestaties en potentieel werden snel opgemerkt door KSW, wat leidde tot deze recente contractondertekening.

Dit markeert een belangrijke mijlpaal in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn vaardigheden op een groter, internationaal podium te tonen.

KSW 90: Een Debuut om naar Uit te Kijken

Gino zal zijn debuut maken bij KSW 90, een evenement dat gepland staat voor 20 januari 2024 in Warschau, Polen. Dit evenement belooft een spectaculaire show te worden, met als hoofdgevecht de voormalige Glory-vechter Arkadiusz Wrzosek tegen Ivan Vitasović.

Gino's deelname aan dit evenement is niet alleen een kans om zichzelf te bewijzen, maar ook om de Van Steenis-naam verder te vestigen in de wereld van MMA.

Toekomstperspectieven voor Gino van Steenis

Met zijn recente contract bij KSW, staat Gino van Steenis aan het begin van wat een veelbelovende carrière in de Europese MMA lijkt te worden. Zijn achtergrond, training en de steun van zijn broer Costello zetten hem op een pad dat rijk is aan potentieel en opwinding.

Fans van MMA, zowel in Europa als wereldwijd, zullen ongetwijfeld uitkijken naar wat deze jonge vechter in de MMA kooi zal brengen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws