šŸŽ„ Badr Hari zet trend! Topkickboksers Kryklia en Allazov volgen voorbeeld legende Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Badr Hari zet trend! Topkickboksers Kryklia en Allazov volgen voorbeeld legende

šŸŽ„ Badr Hari zet trend! Topkickboksers Kryklia en Allazov volgen voorbeeld legende

Roman Kryklia, de huidige ONE Light Heavyweight Kickboxing Wereldkampioen, heeft in samenwerking met Chingiz Allazov, de ONE Featherweight Kickboxing Wereldkampioen, een state-of-the-art trainingscentrum genaamd Champ Belts by Gridin geopend in Dubai.

Dit centrum is het resultaat van uitgebreide planning en bouw en markeert de start van een ambitieus project in de vechtsportwereld. Eerder opende kickbokslegende Badr Hari een eerste reeks van top sportscholen in Marokko en lijkt daarmee een trend te hebben gezet.

Dubai als strategische keuze

Dubai, bekend om zijn snelgroeiende zakelijke scene en rijkdom aan talent in het Midden-Oosten, werd gekozen als de ideale locatie voor dit gym en hun toekomstige trainingskampen. Kryklia en Allazov zien grote kansen in Dubai voor de ontwikkeling van hun merk en hun sport.

Champ Belts beschikt over twee volledige ringen, 15 zware tassen, een herstelbehandelkamer en zelfs een sportbar. Het centrum is niet alleen gericht op elitevechters, maar ook op hobbyisten in de vechtsport. Kryklia heeft plannen om de Champ Belts naam wereldwijd uit te breiden, met als doel een globaal netwerk van vechtsportgymnastieken te ontwikkelen.

Focus op striking en grappling

Hoewel de nadruk ligt op kickboksen, Thai boksen en klassiek boksen, wil het centrum ook grappling promoten, gezien de toenemende populariteit ervan. Het centrum zal topgrappling-coaches huisvesten, om aan de behoeften van alle vechtsportliefhebbers te voldoen.

Kryklia's uiteindelijke doel met Champ Belts is de groei van de striking-sport. Het gym zal wereldklasse-instructeurs binnenbrengen, training bieden aan zowel gevestigde wereldkampioenen als nieuwkomers. Er worden seminars, trainingskampen en masterclasses georganiseerd voor een divers publiek, van sportliefhebbers tot professionele atleten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws