'Het is nog steeds oorlog!' Adesanya over strijd met Pereira MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Het is nog steeds oorlog!' Adesanya over strijd met Pereira

'Het is nog steeds oorlog!' Adesanya over strijd met Pereira

Ondanks dat Alex Pereira alle drie zijn partijen tegen Israel Adesanya won, is de rivaliteit nog springlevend, volgens de voormalige UFC middengewicht kampioen.

Voormalig UFC middengewicht kampioen Adesdanya uploadde een video naar zijn YouTube-kanaal. Waarin een interactie te zien was tussen hemzelf en voormalig UFC-kampioen licht zwaargewicht Glover Teixeira, die ook de coach van Pereira is.

Oorlog tot het einde

Hoewel het een respectvolle en vriendelijke ontmoeting was, liet Adesanya weten dat hij het nog steeds als oorlog beschouwt door te zeggen: "Zoals ik al zei, het is nog steeds oorlog. We zijn nog niet klaar, het is nog steeds oorlog. Het is nog steeds oorlog, dat weet je al. Het is altijd respect, maar het is nog steeds oorlog."

Voordat hij zijn middengewicht kampioenschap verloor aan Alex Pereira tijdens UFC 281, was Adesanya ongeslagen in het middengewicht. Zijn andere verlies kwam tegen voormalig licht zwaargewicht kampioen Jan Blachowicz.

Op basis van zijn interactie met Teixeira is Adesanya van plan om een onmiddellijke rematch met Pereira na te streven, maar het zal interessant zijn om te zien hoe snel de UFC het gevecht boekt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws