Francis Ngannou reageert op hatelijk bericht UFC-vechtbaas Dana White MMA Nieuws
MMA Nieuws

Francis Ngannou reageert op hatelijk bericht UFC-vechtbaas Dana White

Francis Ngannou reageert op hatelijk bericht UFC-vechtbaas Dana White

Francis Ngannou heeft gereageerd op de hatelijke reactie van UFC president Dana White over diens PFL-contract.

President van de UFC Dana White, gaf in de media zijn kritiek tegenover Ngannou's beslissing zijn contract te tekenen bij de PFL. Uit de commentaar was duidelijk dat White niet bepaald enthousiast of overtuigd was van diens beslissing.

Ngannou, genoegzaam op de hoogte van White's woorden, nam zichzelf tot taak op het klaar en duidelijk uit te leggen waarom hij diende beslissing nam. Op zijn Twitter verdedigde hij zijn moeilijke positie bij de UFC, waar hij contractueel gezien "bevroren" werd door de UFC terwijl hij tegelijkertijd moest presteren tijdens zijn 3-jarige contract.

Francis Ngannou reageert op negativiteit UFC vechtbaas

Hij stelde vervolgens dat PFL de enige optie was die hem in staat stelde om "betaald en gerespecteerd te worden" met een contract dat meer "billijk en evenredig" was voor zowel hemzelf als voor beide partijen. Ngannou legde uiteindelijk ook uit waarom White zo afkerig was over diens situatie: "Ik ben uiteindelijk goed geland en gelukkig, waarom bent u zo tegen mijn vrijheid?"

Met zijn tweet gaf Francis Ngannou een amicaal antwoord op de reactie van Dana White waarin hij de bezorgdheid van White uitlegde en verdedigde dat zijn PFL-contract voor hem noodzakelijk en het beste was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws